IX. Miklós Kupán és Elekes József Emléktornán az U11

2019.02.02-én Szombaton Törökszentmiklóson szerepeltünk a IX. Miklós Kupán. A színvonalas eseményen sajnos a szarvasi tornához hasonló rosszabb arcát mutatta a csapat, és így ismét csak egy 6. hely jutott nekünk. Voltak biztató momentumok és szép megmozdulások, de összességében nem lehettünk elégedettek. 


Nagyításhoz kattints a képre!

A csoportmeccsek eredményei:
Abony - Törökszentmiklós 1:4 
Abony - Kecskeméti Labdarúgó Akadémia 0:3
Abony - Hajdúszoboszló 1:0

A fenti eredményekkel a csoport 3. helyét szereztük meg. Az 5. helyért a Debreceni Olasz Focisulival mérkőzhettünk, de az első percek biztató játéka, és néhány lehetőség elpuskázása után ellenfelünk fölénk kerekedett, és végül magabiztosan győzött.
Abony - Olasz Focisuli 0:4

A szombati, finoman szólva sem biztató teljesítmény után aggódó várakozással tekintettünk a vasárnapi, szintén kiváló ellenfeleket felvonultató Elekes József Emléktornára. A Fiúk azonban ránk cáfoltak, és feledtetve a Törökszentmiklóson látottakat, sokat futva, küzdve, helyenként szépen futballozva felállhattak a képzeletbeli dobogó alsó fokára. 
A csoportmeccsek eredményei:
Abony - Cegléd 0:1
Abony - Kecskeméti LC 1:0
Abony - Pilis 0:0

A fenti eredményekkel a csoport második helyét szereztük meg, és a bronzéremért játszhattunk a másik csoport második helyezettjével, a Kecskeméti Labdarúgó Akadémiával. 
A mérkőzés elején sikerült vezetést szereznünk egy szögletvariáció után. Ezt követően egyenlő erők küzdelme folyt a pályán, majd ellenfelünk mezőnyfölényt alakított ki, és több lövéssel veszélyeztetett. Kapusunk és védelmünk magabiztosan állta a sarat, de egy megpattanó távoli lövés megtréfált minket, így döntetlennel zárult a bronzmeccs. 
Jöhetett az idegölő büntetőpárbaj. A három-három lövés után 1:1 volt az eredmény, majd a ráadás 4. körben kapusunk hárított, csatárunk pedig betalált, így végül egy szép, bronz színű "nyaklánccal" jöhettek haza a Srácok.

Abony - Kecskeméti LA 1:1, büntetők után 3:2

/Csanádi Csaba edző beszámolója/

Címke: